Terug naar boven

 • Actie

  Heeft u een Toyota Aygo, een Peugeot 107 of een Citroen C1? Dan hebben wij speciaal voor u de volgende aanbieding: Grote beurt all-in € 275,- (incl. APK, filters, bougies en olie, excl. de eventueel extra te vervangen onderdelen). Neem contact met ons op en maak snel een afspraak.

 • Actie

  APK en een kleine beurt nu vanaf € 95,- (afhankelijk van olievoorschrift en type auto).

 • Tweedehands auto kopen?

  Maak een afspraak met ons en laat de auto door ons keuren. Wij kunnen u dan aangeven wat u kunt verwachten. Ook kunt u onze occasions bekijken.

 • Diverse accu's

  Accu's direct uit voorraad leverbaar voor bijna alle merken auto's. Incl. montage. Graag even bellen van tevoren.

 • Autobanden

  Bestel online zelf jou goedkope banden. Op onze website hebben wij diverse links staan naar diverse leveranciers van autobanden. Wij leveren zelf de ventielen, deze hoeft u dus niet zelf te bestellen.

Alex Car Service

Reparatie en onderhoud aan alle merken auto's

Welkom bij de APK pagina van Alex Car Service

Wat is APK ?

APK :"Algemene Periodieke Keuring" (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu.

De volgende keuring voor uw auto staat rechts boven op het APK document, bent u uw APK document kwijt kan de keurings-instantie (waar uw auto de laatste keer gekeurd is ) deze voor u opnieuw afdrukken: is uw auto gekeurd bij Alex Car Service is deze herprint geheel gratis.

Weet u niet zeker wanneer uw auto weer gekeurd moet worden, kunt u contact opnemen met zowel Alex Car Service of de RDW. Deze kunnen u vertellen aan de hand van uw kenteken wanneer de auto weer toe is aan de APK.

En staat u in het klantenbestand van Alex Car Service krijgt u altijd een herinnering brief zodat u de APK keuring niet hoeft te vergeten.

De APK is een momentopname en geeft geen garantie dat uw auto niet kapot kan gaan in dat jaar, en veilig blijft om mee te rijden. En dat u een jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen, Regelmatige controle en onderhoud van uw voertuig blijft dus belangrijk.

Bij Alex Car Service krijgt u te horen welke reparaties er in de toekomst aan zitten te komen.

Zo weet u altijd wat er in het jaar gerepareerd moet gaan worden.

Alex Car Service is een officieel RDW erkend keuring instantie

 

LET OP : de opening tijden van de RDW zijn van Maandag tot Vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur

buiten deze tijden kan er NIET afgemeld worden.