Terug naar boven

 • Actie

  Heeft u een Toyota Aygo, een Peugeot 107 of een Citroen C1? Dan hebben wij speciaal voor u de volgende aanbieding: Grote beurt all-in € 275,- (incl. APK, filters, bougies en olie, excl. de eventueel extra te vervangen onderdelen). Neem contact met ons op en maak snel een afspraak.

 • Actie

  APK en een kleine beurt nu vanaf € 95,- (afhankelijk van olievoorschrift en type auto).

 • Tweedehands auto kopen?

  Maak een afspraak met ons en laat de auto door ons keuren. Wij kunnen u dan aangeven wat u kunt verwachten. Ook kunt u onze occasions bekijken.

 • Diverse accu's

  Accu's direct uit voorraad leverbaar voor bijna alle merken auto's. Incl. montage. Graag even bellen van tevoren.

 • Autobanden

  Bestel online zelf jou goedkope banden. Op onze website hebben wij diverse links staan naar diverse leveranciers van autobanden. Wij leveren zelf de ventielen, deze hoeft u dus niet zelf te bestellen.

Alex Car Service

Reparatie en onderhoud aan alle merken auto's

Motorblok kop revisie

Motorblok  kop revisie

Het grootste werk is om alles netjes schoon te maken, uiteraard moet dat met de grootste zorg gebeuren. Heel veel motoren hebben in hun leven al aardig wat te verduren gekregen. Ze zitten vol met sluts van verbrande olie, dat is de bruin zwarte aanslag die je in je blok vindt. Deze krijg je er bijna niet uit tenzij er de mogelijkheid bestaat om het blok chemisch te reinigen. De aanslag dient weggehaald te worden om te voorkomen dat er vuil in de oliekanalen loskomt en om het blok op scheuren en andere gebreken te controleren.

1 voorbeeld van zware vervuiling en zeer slecht onderhoud

deze nokkenas is versleten door verkeerde olie waardoor niet alleen de nokkenas is weggevreten maar ook 2 klepstoters zijn gebroken

Hieronder ziet u de kop revisie van een Mazda 121, de storing werd niet verholpen waardoor 1 klep verbrand is.

Gevolg: slecht lopen en motor schade

Alex Carservice Alex Carservice Alex Carservice

Alex Carservice Alex Carservice Alex Carservice

Alex Carservice Alex Carservice