Terug naar boven

 • Actie

  Heeft u een Toyota Aygo, een Peugeot 107 of een Citroen C1? Dan hebben wij speciaal voor u de volgende aanbieding: Grote beurt all-in € 275,- (incl. APK, filters, bougies en olie, excl. de eventueel extra te vervangen onderdelen). Neem contact met ons op en maak snel een afspraak.

 • Actie

  APK en een kleine beurt nu vanaf € 95,- (afhankelijk van olievoorschrift en type auto).

 • Tweedehands auto kopen?

  Maak een afspraak met ons en laat de auto door ons keuren. Wij kunnen u dan aangeven wat u kunt verwachten. Ook kunt u onze occasions bekijken.

 • Diverse accu's

  Accu's direct uit voorraad leverbaar voor bijna alle merken auto's. Incl. montage. Graag even bellen van tevoren.

 • Autobanden

  Bestel online zelf jou goedkope banden. Op onze website hebben wij diverse links staan naar diverse leveranciers van autobanden. Wij leveren zelf de ventielen, deze hoeft u dus niet zelf te bestellen.

Alex Car Service

Reparatie en onderhoud aan alle merken auto's

De geschiedenis van Alex Car Service

Alex Boele is de drijvende kracht achter Alex Car Service. Na zijn studie voor automonteur besloot hij verder te studeren en behaalde zo zijn diploma eerste automonteur, technische specialist en APK keurmeester

Door zijn jarenlange ervaring bij verschillende autobedrijven heeft Alex Car Service een behoorlijk diversiteit aan ervaring opgebouwd.voor Zowel klanten, die hun auto graag bij hem brengen ter reparatie en bedrijven waar hij terecht kan voor onderdelen.

Als RDW erkend APK keuringsstation en garagebedrijf is het immers het streven om de klant goede service te bieden tegen een schappelijke prijs.

En door de inmiddels 15 jaar ervaring met diverse auto merken en passie voor Renault en Peugeot/Citroën is het vakmanschap goed te merken.

Alex Car Service biedt u een klantgerichte service met hart voor de auto die bij die klant hoort. Bij reparatie en onderhoud kunt u een kijkje nemen om een kleine indicatie te krijgen van de expertise die Alex u kunt bieden. Als u vragen heeft of wilt weten hoe u Alex Car Service kunt bereiken kunt u contact op nemen zowel via de telefoon als via de e-mail op de contactpagina

We hopen u te mogen verwelkomen in Pijnacker!

Auto's